Padelmatch på gång!

Padelmatch

Bokat tiden och banan. Planerat in och skrivit in i almanackan. Köpt in ett sprillans nytt racket. Hittat lämpliga motståndare och blivit fyra stycken till antalet. Allt är i stort sett klart. Nu är spänningen olidlig inför nästa matchmöte. Och revanschlystnaden har antagit metaforen av en igelkott med padelracket i högsta hugg – minst sagt taggad inför nästa matchmöte! Dagen närmar sig med stormsteg och snart är det dags för den slutgiltiga uppladdningen inför den ankommande padelmatchen! I väntan mellan matcherna kan man roa sig med att spela casinospel och ladda upp ytterliga inför de kommande storvinsterna!

Kul att spela padel

Gillar man tennis, pingis och squash blir övergången till racketsporten padel ofta en busenkel, rolig och en väldigt kul spelupplevelse. Leder till fler skratt än tennis! Möjligen något för den legendariska tennisspelaren John McEnroe med sitt stingsliga och obalanserade temperament att prova på ett set padel och skratta sig igenom en match som omväxling.

Padel har mycket lättare spelformat än de mer traditionella racketsporterna. Mindre spelplan, enklare regler och lätta perforerade rackets gör att det bara är att sätta igång och köra! Kom ihåg att även lösa slag kan vara ett sätt att lura motståndaren. Sporten går för övrigt aningen långsammare tempomässigt än tennis – i och med att man är fyra på plan.

Padel utövad av kändisar

Flertalet kändisar har under senare tid setts utövandes racketsporten padel. Fotbollsstjärnorna Zlatan Ibrahimovic och Olof Mellberg. Max Martin och Måns Zelmerlöw har också setts på Padelbanan. Racketsporten Padel är vad som skrivs i medier som den nya trendsporten. Faktum är att den nya racketsporten idag är en av de snabbast växande sporterna i hela världen. Ca: 13 miljoner utövare och den siffran stiger världen över.

Några minus med padel

Det enda minuset som framhålls med racketsporten padel – är att banorna som behövs för att spela på inte finns överallt. Och att timpriserna för att spela är relativt sett höga.

  • Padelmatch
  • Kändisar
  • Trendsporten
  • Kul att spela padel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *